Hjälp

Tryck på plussen för att se svaren

JourAB

Vad är JourAB

En jour för alla, av alla. Vi är en samlingspunkt för företag som erbjuder jourtjänst inom VVS och el i Stockholm. Vi har ett stort antal välmeriterade företag som vi administrerar uppdrag till dygnet runt utefter våra kunders behov.

JourAB Tekniker

En JourAB Tekniker är en utav våra anslutna medlemmar, antingen inom VVS eller el. Eftersom vi anlitar en rad olika företag som är experter inom sina områden så har vi tillgång till både spolbil och kamerainspektioner. Allt görs med senaste utrustning och teknik. Våra medlemmar genomgår kontroller som säkerställer alla utförda arbeten till JourABs ställda krav.

Kontakta oss

Aktiebolaget JourAB
Tullvaktsvägen 2
115 56 Stockholm

org.nr: 556884-6512

24h jour rörmokare/elektriker
08-15 05 55

Du kan även använda formuläret på kontakt sidan eller formuläret på första sidan för bokning av planerade arbeten. Akuta rörmokare och elektriska problem ring direkt på något av våra journummer ovanför.

Vår Affärside

En samlingsplats för hantverkare inriktade på akuta problem inom VVS och el-arbeten. Våra medlemmar(JourAB Tekniker) tillhör dom bästa på marknaden inom sina respektive områden. Vi väljer noggrant ut företag verksamma inom rörmokeri och elektriska arbeten. När vi ansluter ett nytt företag ställer vi höga krav på både anställda och företaget som vill ansluta sig. Driver du företag inom våra branscher kan du ansöka om medlemskap här

Försäkring

JourAB är försäkrade hos Trygg-Hansa.
Trygg-Hansa

Allmänt

Öppettider

Vår jour håller öppet 24 timmar om dygnet så våra öppettider är dygnet runt alla dagar. Du kan ringa oss på 08-15 05 55 eller chatta med oss direkt från hemsidan dygnet runt.
Våra anslutna medlemmar(JourAB Tekniker) täcker hela Stockholm och vi är snabbt på plats när det gäller akuta problem inom VVS och elektriska arbeten.

Vad betyder VVS

VVS står för värme, vatten och sanitet och avser normalt rör och värme till hus och lägenheter.

Rörmokare

Planerade arbeten rörmokare

JourAB utför planerade arbeten inom VVS/rörmokeri i Stockholm. Vänligen kontakta oss för bokning av arbete eller ring 08-15 05 55 dygnet runt.

Jour rörmokare

Vi har jour dygnet runt alla dagar. Vid akuta VVS-problem är vi snabbt på plats i hela Stockholm då våra medlemmar finns utspridda över hela staden. Som kund är du även säker att rätt sorts rörmokare kommer till dig.

Hur snabbt kan en rörmokare komma

Eftersom vi har JourAB Tekniker över hela Stockholm är vi oftast det snabbaste alternativet när olyckan är framme och du behöver en rörmokare.

Du bokar enkelt antingen på 08-15 05 55 eller använd formuläret på första sidan.

Kamerainspektion

Varför filmar man avlopp med kamera

Filmning av avlopp med kamera görs oftast vid återkommande stopp i avloppen där orsaken är oklar. Vi använder moderna kameror med högupplöst bild för bästa resultat. Efter en avloppsfilmning kan du se hela filmen och får en rapport på rör och ledningar.

Ledningslokalisering

Bor du i en äldre fastighet eller saknar ritningar över avloppssystemet för av någon annan anledning kan en kamerainspektion utföras och nya ritningar skapas utefter avloppet.

Rotbeskärning

När rötter och andra växter trängt in genom avloppet kan man behöva utföra en rotbeskärning. Kontakta oss på 08-15 05 55 dygnet runt om du har problem med rötter i ditt avlopp.

Värmepumpar

Larm visas på värmepumpen

Kontakta oss med felkoden från värmepumpen så hjälper vi dig. Du kan ringa 08-15 05 55 eller chatta med oss direkt på hemsidan 24 timmar om dygnet. För att förhindra larm på din värmepump är det rekommenderat att göra värmepumps service regelbundet.

Service värmepump

Vi utför service av värmepumpar året runt. Inför vintern kan du boka genomgång av din värmepump för att säkerställa korrekt värme under kalla säsonger.

Stamspolning

Vem betalar för stopp i avlopp när man bor i en bostadsrätt

Som Bostadsrättsinnehavare är du skyldig till allt som händer innanför ytterdörr och väggar.

Bostadsrättsföreningen är ansvarig för vatten in (därför ska det alltid finnas avstängning vid ingående) samt för vertikala stammar.

Sitter stoppet mellan WC/Vask och stam (vertikal) är det bostadsrättsinnehavarens ansvar.

Sitter stoppet i stammen t.ex mellan våningar då är det föreningens ansvar och bråttom att åtgärda problemet då det kan orsaka stora översvämningar.

Hjälp och svar på vanliga frågor

Saknar du svaret på någon fråga använd formuläret så återkommer vi så fort vi hinner. Du kan även ringa oss dygnet runt 08-15 05 55 eller chatta med oss direkt på hemsidan.

Namn

Epost

Ämne

Meddelande