Få 5000kr rabatt på värmepump

Våra effektivaste värmepumpar flexoTHERM och flexoCOMPACT som ger en mycket hög besparing under många år framöver. Värmepumparna finns med en inbyggd varmvatten- beredare på 171 liter och som fristående värmepump, som enkelt kan kombineras med en av Vaillants varmvattenberedare. De är enkla att installera och använda, och alla parametrar kan avläsas direkt i displayen. Vi har dessutom försett den med en 10-årig garanti på kompressorn.

Jour AB_A5 Varmepumper 08_2018

Gäller perioden 1 Sept – 30 Nov 2018.

Kampanj Laufen WC-stolar

wc-stol-kampanj

 

Fram till den sista Augusti kan du köpa Laufen wc-stolar till fantastiskt pris. Installation och produkt ingår, vi tar även hand om din gamla wc-stol så du slipper tänka på det.

Se vår pdf med erbjudandet bbb-kampanj-wc-laufen-pro-nordic. Ring oss på 010-480 86 40 eller använd formuläret på www.jourab.se för att boka din ny wc.

Om Laufen

Det här klassiska schweiziska märkets personlighet är en blandning av design, kvalitet och funktionalitet. LAUFEN är premiummärket inom ROCA-koncernen. Företaget är en världsledande tillverkare med globalt distributionsnät.

Företagets kärnkompetens är dess kunskap om tillverkning av hygienvaror. I 125 år har LAUFEN använt det äldsta formbara materialet vi känner till för att skapa nyskapande hygienprodukter i framstående anläggningar med legendarisk schweizisk precision. LAUFENs kunskap om badrummet som helhet kommer från vår kunskap om keramiktillverkning och sofistikerad design. Det som gör LAUFEN-produkter unika direkt är att den schweiziska designen kombinerar två stora designtrender: känslomässig italiensk design från söder och den nordiska traditionen med designprecision och tydlighet. Läs mer om Lafuen.

JourAB Certified Vaillant-återförsäljare

JourAB Certified Vaillant-återförsäljare

Nu är vi Certified Vaillant-återförsäljare för deras produkter. Ring oss för pris eller hjälp med reparation av Vaillant produkter

 

Vaillant är en internationell marknadsledare inom området för värme-och ventilationsteknik. Vaillant erbjuder sina kunder över hela världen miljövänlig och energibesparande värme-och ventilationssystem i huvudsak baserad på förnybara energikällor. Produktportföljen omfattar solvärme, värmepumpar, bergvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar, gaspannor, varmvattenberedare, styrning och ventilationssystem för lågenergihus. I produktportföljen ingår även service och tillbehör.

Vaillant Group Gaseres AB är till 100% ett helägt dotterbolag till Vaillant Group, som är beläget i Remscheid i Tyskland. Vaillant Group grundades 1874 och är fortfarande till 100% ett familjeägt företag.

Vaillant Group Gaseres AB har funnits på den svenska marknaden sedan 1984.

Läs mer om Vaillant på deras sida

Hej Södermanlands län

Nu finns vi även i Södermanlands län! JourAB sprider sig och du kan som boende i Södermanlands län boka både rörmokare och elektriker på jour. Du kan ringa antingen 08-15 05 55 eller 0771-196 000 dygnet runt för akuta ärenden. Dagtid har vi även planerade arbeten.

Finansera ditt köp med Wasa Kredit

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.