VILL NI HA FLER JOBB?

Vi söker dig som är fristående hantverkare/företagare inom VVS och el. Har du intresse av att bli medlem i JourAB? Lämna då dina/era uppgifter i formuläret så tar vi kontakt och berättar mer om oss och hur vi kan hjälpa dig till fler jobb och många andra fördelar. Just nu finns vi i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Länd men söker företag över hela Sverige.

FRISTÅENDE HANTVERKARE?

Som medlem får du inte bara tillgång till jourjobb dygnet runt i Stockholm, Göteborg och Södermanlands län, utan också planerade arbeten som våra kunder önskar ha utfört. Som exempel montering av ny toalett eller kökskran. Då vi är ett jourföretag inom VVS och el så är en del av uppdragen under natten när andra har stängt. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur ni ansluter er, eller se våra tjänster som vi erbjuder våra kunder.

DRIVER NI FÖRETAG INOM VVS ELLER EL?

Finns ni i Stockholm, Göteborg eller Södermanlands Län? JourAB har 24 timmars passning på telefon. Vare sig kunden är i akutbehov, önskar en offert eller vill planera ett jobb vill dom prata med någon när dom ringer eller mailar. Är det ett uppdrag som är akut ska vi vara där snabbt men kan det vänta till morgonen efter, planeras detta in med våra medlemmar. Kunden ska alltid vara i centrum.

Skicka in en ansökan så återkommer vi med mer information om oss och vad det innebär att vara ett JourAB anslutet företag inom VVS och den elektriska branschen.

INTRESSEANMÄLAN

    Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

    *En intresseanmälan är ej bindande.