DYGNET RUNT JOUR

VI ÄR PÅ PLATS INOM 1H!

STOCKHOLM – GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

Svar på vanligt förekommande frågor inom VVS och EL

JourAB

Vad är JourAB

En jour för alla, av alla. Vi är en samlingspunkt för företag som erbjuder jourtjänst inom VVS och el i Stockholm, Göteborg samt Södermanlands län. Vi har ett stort antal välmeriterade företag som vi administrerar uppdrag till dygnet runt utefter våra kunders behov.

JourAB Tekniker

En JourAB Tekniker är en utav våra anslutna medlemmar, antingen inom VVS eller el. Eftersom vi anlitar en rad olika företag som är experter inom sina områden så har vi tillgång till både spolbil och kamerainspektioner. Allt görs med senaste utrustning och teknik. Våra medlemmar genomgår kontroller som säkerställer alla utförda arbeten till JourABs ställda krav.

Kontakta oss

Aktiebolaget JourAB
Linnégatan 87F
115 23 Stockholm

org.nr: 556884-6512

24h jour rörmokare/elektriker
010-480 86 40

Du kan även använda formuläret på kontakt sidan eller formuläret på första sidan för bokning av planerade arbeten. Akuta rörmokare och elektriska problem ring direkt på något av våra journummer ovanför.

Vår Affärside

En samlingsplats för hantverkare inriktade på akuta problem inom VVS och el-arbeten. Våra medlemmar(JourAB Tekniker) tillhör dom bästa på marknaden inom sina respektive områden. Vi väljer noggrant ut företag verksamma inom rörmokeri och elektriska arbeten. När vi ansluter ett nytt företag ställer vi höga krav på både anställda och företaget som vill ansluta sig. Driver du företag inom våra branscher kan du ansöka om medlemskap här

Försäkring

JourAB är försäkrade hos Trygg-Hansa.
Trygg-Hansa

Allmänt

Öppettider

Vår jour håller öppet 24 timmar om dygnet så våra öppettider är dygnet runt alla dagar. Du kan ringa oss på 010-480 86 40.
Våra anslutna medlemmar(JourAB Tekniker) täcker hela Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län och vi är snabbt på plats när det gäller akuta problem inom VVS och elektriska arbeten.

Vad betyder VVS

VVS står för värme, vatten och sanitet och avser normalt rör och värme till hus och lägenheter.

Betalning

Vilka sätt kan man betala med

Privatpersoner betalar mot 10 dagar faktura.
BRF:er och företag betalar mot 15-30 dagar faktura.

För betalning med Swish ange nr. 1231804855

Vi förbehåller oss rätten att göra en kreditupplysning på både privatpersoner och företag.

Betala faktura

Betalning av fakturor sker till bankgiro 5544-0036. Vänligen ange faktura nummer i meddelanderaden.

ROT avdrag

Är du boende i en bostadsrätt eller äger ett hus kan du utnyttja ROT och få 30% av kostnaden tillbaks. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Avbetalning

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.

Rörmokare

Planerade arbeten rörmokare

JourAB utför planerade arbeten inom VVS/rörmokare i Stockholm, Göteborg och Södermanlands län. Vänligen kontakta oss för bokning av arbete eller ring 010-480 86 40 dygnet runt vid akuta lägen.

Jour rörmokare

Vi har jour dygnet runt alla dagar. Vid akuta VVS-problem är vi snabbt på plats i hela Stockholm, Göteborg och Södermanlands län då våra medlemmar finns utspridda över dessa städer. Som kund är du även säker att rätt sorts rörmokare kommer till dig.

Hur snabbt kan en rörmokare komma

Eftersom vi har JourAB Tekniker över hela Stockholm, Göteborg och Södermanlands län är vi oftast det snabbaste alternativet när olyckan är framme och du behöver en rörmokare.

Ring på jour nummret så kopplar växeln dig rätt 010-480 86 40.

Elektriker

Auktoriserade elektriker

Vi är registrerade hos Elsäkerhetverket. Kolla upp oss här

Kamerainspektion

Varför filmar man avlopp med kamera

Filmning av avlopp med kamera görs oftast vid återkommande stopp i avloppen där orsaken är oklar. Vi använder moderna kameror med högupplöst bild för bästa resultat. Efter en avloppsfilmning kan du se hela filmen och får en rapport på rör och ledningar.

Ledningslokalisering

Bor du i en äldre fastighet eller saknar ritningar över avloppssystemet för av någon annan anledning kan en kamerainspektion utföras och nya ritningar skapas utefter avloppet.

Rotbeskärning

När rötter och andra växter trängt in genom avloppet kan man behöva utföra en rotbeskärning. Kontakta oss på 010-480 86 40 dygnet runt om du har problem med rötter i ditt avlopp.

Värmepumpar

Larm visas på värmepumpen

Kontakta oss med felkoden från värmepumpen så hjälper vi dig. Du kan ringa 010-480 86 40 eller chatta med oss direkt på hemsidan. För att förhindra larm på din värmepump är det rekommenderat att göra värmepumps service regelbundet.

Service värmepump

Vi utför service av värmepumpar året runt. Inför vintern kan du boka genomgång av din värmepump för att säkerställa korrekt värme under kalla säsonger.

Stamspolning

Vem betalar för stopp i avlopp när man bor i en bostadsrätt

Som Bostadsrättsinnehavare är du skyldig till allt som händer innanför ytterdörr och väggar.

Bostadsrättsföreningen är ansvarig för vatten in (därför ska det alltid finnas avstängning vid ingående) samt för vertikala stammar.

Sitter stoppet mellan WC/Vask och stam (vertikal) är det bostadsrättsinnehavarens ansvar.

Sitter stoppet i stammen t.ex mellan våningar då är det föreningens ansvar och bråttom att åtgärda problemet då det kan orsaka stora översvämningar.

FLER FRÅGOR?

Skriv till oss

HJÄLP & SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

Hjälp med något annat eller fler frågor? Använd formuläret så återkommer vi så fort vi hinner. Det går även bra att ringa oss.

EJ AKUT

När jobbet inte är akut kan ni fylla i formuläret. Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Det går även bra att ringa oss för offerter vardagar 07:00-16:00.

AKUT HJÄLP

Vid akuta situationer ring  010-480 86 40 dygnet runt. Vi fixar stopp i avlopp, vattenläckor, elektriska problem och mycket mer 24h. JourAB finns i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län. Se mer om våra jour tjänster.

VI ÄR HOS ER INOM 1H!

FRÅGA OSS

    Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.