Jour

Rörmokare & Elektriker 24h

Stockholm - Göteborg - Södermanlands Län 010-480 86 40
Jour Rörmokare Stockholm

RÖRMOKARE JOUR

Som jourhavande rörmokare löser vi akuta problem dygnet runt i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län. Vare sig du har sprucket rör som läcker eller värmen från din värmepump inte är rätt kan du kontakta oss på vår vvs jour dygnet runt. Våra rörmokare har bred kompetens inom rörmokeri och jobbar 24h.

Våra JourAB rörmokare är

Auktoriserade rörmokare
Ansvarsförsäkrade rörmokare
Lång erfarenhet i branschen

Jour Elektriker Stockholm

ELEKTRIKER JOUR

Elektriska problem kan uppstå när man minst anar det. Därför har vi alltid JourAB tekniker med elektrisk utbildning tillgängliga dygnet runt i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län. Har du problem med elkontakter eller något annat inom el så har vi jour 24h. Kontakta oss så är snart din tekniker påväg till dig.

Våra JourAB Elektriker är

Auktoriserade elektriker
Ansvarsförsäkrade
Lång erfarenhet i branchen

Jour Stopp i Avlopp

STOPP I AVLOPP JOUR

Vi rengör dina avloppsrör vid både akuta stopp och vid underhållsspolning. Genom att högtrycksspola ledningen rengör vi den effektivt och förebygger samtidigt framtida problem. I och med våra kombinerade spol- och saneringsbilar ger vi dig en helhetslösning, till exempel om oturen varit framme och du har ett avloppsstopp som medfört översvämning. Våra tekniker finns tillgängliga 24h om dygnet i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län.

Senaste tekniken och maskinerna
Snabb lösning för stopp i avlopp
Rörmokare snabbt på plats vid stopp

Jour Rörinspektion

RÖRINSPEKTION JOUR

Med en rätt utförd rörinspektion kan vi på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt lokalisera akuta problem eller dokumentera en lednings kondition. Arbetet delas in i fyra olika kategorier och innefattar alltid ett inspektionsutlåtande samt protokoll med videoinspelning som våra JourAB tekniker lämnar. Vi utför rörinspektioner i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län.

Senaste tekniken och kamerorna
Ledningslokalisering
Fullständig dokumentation efter filmning

Inte akut?

Välj tjänst och boka din JourAB Tekniker

Om du inte är i behov av akut hjälp från våra rörmokare eller elektriker kan du fylla i formuläret. Vi återkommer med en offert på din förfrågan så snart som möjligt. 

010-480 86 40

Dygnet runt!

Försäkrade hos

Välj tjänst

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.