JOUR ELEKTRIKER

24H ELJOUR

Prisexempel 2 tim: Från 2.660:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

EL-JOUR – AKUT ELEKTRIKER I BOTKYRKA

Jour Elektriker i Botkyrka – Akut eljour

Är du i akut behov av en elektriker i Botkyrka? Lugn, våra certifierade jourelektriker är redan på väg! Ring oss – i vissa fall kan vi hjälpa till direkt i telefonen! Vi på Jourab kan hjälpa dig med alla möjliga sorters akuta elfel. Alla jobb vi utför är naturligtvis försäkrade och håller hög kvalitet. Vi är stolta över vår snabba service och är hos dig i Botkyrka på under timmen för att lösa ditt problem. När vi är färdiga hjälper vi dig gärna med att göra ett ROT-avdrag för arbetet. Vi hjälper även gärna dig med icke akuta ärenden och planerar då in arbetet under ordinarie arbetstid.

Jour elektriker Botkyrka Akut el-jour elektriker Botkyrka Elektriker Botkyrka

jour elektriker stockholm & göteborg

TRYGG ELJOUR I BOTKYRKA

Ett elfel kan snabbt vända uppochner på vardagen. Vi på Jourab vet hur viktigt det är med snabb service och kunnig personal för att effektivt kunna åtgärda akuta elfel. Vi arbetar bara med erfarna och certifierade elektriker som vet vad som krävs för att lösa ditt problem. Och eftersom vi vet att vårt arbete håller högsta kvalitet så är alla våra uppdrag hos kund försäkrade.

SNABB ELJOUR I BOTKYRKA

Vår växel är öppen dygnet runt och bemannad med erfaren personal som snabbt tar reda på vad som krävs för att lösa problemet. Vid behov skickar vi ut en certifierad elektriker till dig som tryggt och effektivt åtgärdar problemet, oavsett vad klockan är. Vårt mål är att vara på plats hos dig inom en timme, men ofta är vi snabbare än så.

Använd ROT-avdraget

När vårt arbete hos dig är klart hjälper vi gärna till med ROT-avdraget. Vi sköter hela processen med myndigheterna så att du får mer tid till annat

Försäkrade el-arbeten i Botkyrka

Vi vill ge våra kunder maximal trygghet. Därför är alla arbeten försäkrade och utförs endast av certifierad personal.
RECO OMDÖMEN
ELEKTRIKER INFO

Planerade elarbeten på dagtid

Få hjälp med allt från lampor som inte fungerar eller säkringar som löser ut. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom el?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med elinstallation? Trasig varmvattenberedare? Våra elektriker hjälper er med det mesta inom el. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Elektriker dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta elektriska problem! Ring oss 010-480 86 40

Ingen el hemma, säkringar går är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7