JOUR ELEKTRIKER

24H ELJOUR I STOCKHOLM

Prisexempel 2 tim: Från 2.660:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

ELJOUR STOCKHOLM – ELJOUR GÖTEBORG – ELJOUR SÖDERMANLANDS LÄN

Jour Elektriker Stockholm – Akut eljour

Behöver du en jourelektriker snabbt i Stockholm? Ring vår eljour som är öppen dygnet runt alla dagar i veckan hela året, vi är hos dig inom en timme i Stockholm med kvalificerad elektriker som är utbildade att ge tryggande service och löser ditt elektriska problem inom kort. I vissa fall kan vi även hjälpa dig direkt i telefonen – så ring och låt oss lösa ditt problem. Alla våra elektriker är certifierade och alla arbeten vi utför är försäkrade. Vi utför mer än 1500 jouruppdrag varje år och har den långa erfarenheten som krävs för att lyckas med ditt uppdrag, så kontakta oss så hittar vi en lösning!

INTE BARA JOUR

Med över 12 000 utförda uppdrag är vi även en av Stockholms mest erfarna elektriker även vid planerade arbeten. Vi hjälper mer än gärna till vid icke brådskande ärenden och planerar då in jobbet under ordinarie arbetstid.

Jour elektriker Stockholm  Akut El-jour Stockholm Elektriker Stockholm

jour elektriker stockholm & göteborg

TRYGG ELJOUR I STOCKHOLM

När du har ett elektrisk problem ska det gå snabbt och tryggt! JourAB eljour är utbildade att ge snabb service och att se till att våra kunder känner sig trygga genom att samla in viktiga uppgifter och ringa en lämplig elektriker som passar just dig. Vår växel är öppen 24 timmar om dygnet alla dagar i veckan, året om!

SNABB JOURELEKTRIKER I STOCKHOLM

Blev det plötsligt mörkt hemma? Ta det lugnt, vi är redan på väg! Vår eljour är öppen dygnet runt och våra jourelektriker är hos dig i Stockholm inom en timme efter ditt samtal. Vi hjälper dig att med alla typer av elektriska problem för att du ska kunna fortsätta din vardag som vanligt. Är det något som gått sönder och du ringer före klockan 12 får du en ny innan dagens slut.

Utnyttja ROT-Avdraget

När du anlitar JourAB kan du utnyttja ROT-Avdraget för våra eltjjänster och du bokar en elektriker i Stockholm genom oss. Processen med Skatteverket sköter vi .

Försäkrade elektriker med jour

Försäkrade och certifierade elektriker i Stockholm. Alla våra JourAB elektriker är försäkrade och godkända för att utföra elektriska arbeten enligt Elsäkerhetsverket.
RECO OMDÖMEN
ELEKTRIKER INFO

Planerade elarbeten på dagtid

Få hjälp med allt från lampor som inte fungerar eller säkringar som löser ut. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom el?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med elinstallation? Trasig varmvattenberedare? Våra elektriker hjälper er med det mesta inom el. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Elektriker dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta elektriska problem! Ring oss 010-480 86 40

Ingen el hemma, säkringar går är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7