JOUR ELEKTRIKER

24H ELJOUR I GÖTEBORG

Prisexempel 2 tim: Från 2.660:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

ELJOUR STOCKHOLM – ELJOUR GÖTEBORG – ELJOUR SÖDERMANLANDS LÄN

Jour ELEKTRIKER – AKUT ELJOUR GÖTEBORG

Vår eljour i Göteborg har öppet dygnet runt alla dagar i veckan och erbjuder snabb och effektiv service för att lösa alla dina akuta problem inom el. Vi är på plats hos dig inom en timme, och i vissa fall kan vi även hjälpa dig direkt i telefonen! Alla våra elektriker är certifierade och för din trygghets skull är alla jobb vi utför försäkrade. När vi är klara hos dig hjälper vi gärna till med ROT-avdraget för arbetet. Vi utför mer än 1500 jouruppdrag per år och har erfarenheten som krävs för att lyckas med ditt uppdrag, så kontakta oss  och låt oss hitta en lösning!

INTE BARA JOUR

Vi har utfört mer än 12 000 uppdrag och är en av Göteborgs mest erfarna elektriker även när det kommer till planerade arbeten. Vi hjälper dig gärna vid icke brådskande ärenden och planerar då in ditt jobb under ordinarie arbetstid.

Jour elektriker Göteborg Akut El-jour Göteborg Elektriker Göteborg

jour elektriker stockholm & göteborg

TRYGG ELJOUR I GÖTEBORG

När ett elfel sker kan situationen snabbt förvärras om det inte åtgärdas i tid. Vi på Jourab vet vikten av att snabbt vara på plats med kunniga elektriker för att lösa problemet. När du ringer oss guidar vår kunniga personal dig igenom processen så att vi tillsammans kan göra bedömningen om vi behöver skicka ut en elektriker. Du når oss på telefon hela dygnet, året om. Vi är alltid redo att hjälpa dig med ditt elfel!

SNABB JOURELEKTRIKER I GÖTEBORG

Gick elen där hemma? Ta det lugnt – vi är redan på väg! En av våra främsta styrkor är vår snabba service. Vi är på plats hos dig i Göteborg under timmen med en certifierad elektriker, sedan åtgärdar vi effektivt felet så att din vardag kan fortsätta som vanligt.

Utnyttja ROT-Avdraget

När du anlitar våra elektriker har du rätt till ROT-avdraget. Vi hjälper dig med hela processen och sköter kontakten med Skatteverket.

Försäkrade jourelektriker i Göteborg

Alla våra elektriker är certifierade och alla arbeten vi utför är försäkrade. Du kan tryggt vända dig till oss när du behöver akut hjälp inom el.
RECO OMDÖMEN
ELEKTRIKER INFO

Planerade elarbeten på dagtid

Få hjälp med allt från lampor som inte fungerar eller säkringar som löser ut. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom el?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med elinstallation? Trasig varmvattenberedare? Våra elektriker hjälper er med det mesta inom el. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Elektriker dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta elektriska problem! Ring oss 010-480 86 40

Ingen el hemma, säkringar går är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7