JOUR ELEKTRIKER

24H ELJOUR

Prisexempel 2 tim: Från 2.660:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

EL-JOUR – AKUT ELEKTRIKER I HUDDINGE

Jour ELEKTRIKER I HUDDINGE – AKUT ELJOUR

Vi arbetar över hela länet med att hjälpa stockholmare lösa sina akuta elproblem. Har du drabbats av ett akut elfel? Tveka inte att höra av dig till oss, i vissa fall kan vi hjälpa dig direkt i telefonen. Våra certifierade elektriker står redo dygnet runt att hjälpa till i hela Stockholm och är på plats hos dig i Huddinge inom en timme. Vi hjälper även gärna till vid icke akuta ärenden och planerar då in arbetet under ordinarie arbetstid.

Jour elektriker Huddinge Akut El-jour Huddinge Elektriker Huddinge

Elektriker och akut eljour i huddinge

TRYGG ELJOUR I HUDDINGE

När olyckan är framme och elen går är det viktigt att det går både snabbt och rätt till. Våra elektriker är certifierande och vår personal som bemannar vår växel är utbildade för att ställa relevanta frågor om jobbet och ge snabb service – allt för att vi ska kunna vara snabbt på plats hos dig och utföra ett korrekt och noggrant arbete. Vi är trygga i att alla våra arbeten håller den höga kvalitet som våra kunder förväntar sig, därför är samtliga av våra utförda arbeten försäkrade.

SNABB ELJOUR I HUDDINGE

Vi förstår stressen som uppstår när det plötsligt blir mörkt där hemma. Hur blir det med maten i frysen? Kommer vi kunna duscha varmt imorgon bitti? Lugn, vi är redan på väg! Vi på JourAB är alltid snabbt på plats för att kunna hjälpa dig med alla de elektriska problem som kan hindra din vardag från att flyta på som vanligt.

Använd ROT-Avdraget

När du använder våra eltjänster kan du nyttja ROT-avdraget. Vi hjälper dig dessutom med processen med Skatteverket.

Försäkrade el-jobb

Vi arbetar endast med försäkrade och certifierade elektriker i Huddinge och Stockholm. Alla våra elektriker är både försäkrade och godkända för elektriska arbeten enligt Elsäkerhetsverket.
RECO OMDÖMEN
ELEKTRIKER INFO

Planerade elarbeten på dagtid

Få hjälp med allt från lampor som inte fungerar eller säkringar som löser ut. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom el?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med elinstallation? Trasig varmvattenberedare? Våra elektriker hjälper er med det mesta inom el. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Elektriker dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta elektriska problem! Ring oss 010-480 86 40

Ingen el hemma, säkringar går är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7