JOUR ELEKTRIKER

24H ELJOUR

Prisexempel 2 tim: Från 2.660:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

EL-JOUR – AKUT ELEKTRIKER I SOLLENTUNA

Jour Elektriker i sOLLENTUNA – aKUT ELJOUR

Om du är i akut behov av el-jour i Sollentuna kan du vara lugn, våra certifierade elektriker är redan på väg och kan hjälpa till med alla typer av elfel. En av våra främsta styrkor är vår snabba service, men i vissa fall kan vi även hjälpa till direkt i telefonen. Vi är i Sollentuna på under timmen för att lösa ditt problem. När vi är klara hjälper vi dig med ROT-avdraget och hela processen med myndigheterna. Vi hjälper också till vid icke akuta ärenden inom el och planerar då in jobbet under ordinarie arbetstid.

Jour elektriker Sollentuna Akut El-jour Sollentuna Elektriker Sollentuna

jour elektriker stockholm & göteborg

TRYGG ELJOUR I SOLLENTUNA

Ett akut elfel kan leda till stora problem om det inte åtgärdas snabbt. Därför erbjuder vi alltid kunniga elektriker som snabbt är på plats för att kunna åtgärda felet. Alla våra elektriker är certifierade och har både kunskapen och utrustningen som krävs för att lösa ditt problem på plats. Vi är trygga i att vårt kunnande och utför därför alltid våra arbeten med försäkring.

SNABB ELJOUR  I SOLLENTUNA

Vår kunniga personal bemannar vår växel dygnet runt och oavsett vad klockan är så är vi redo att åka ut till dig i Sollentuna för att hjälpa till. När du ringer till oss leder vi dig genom processen så att vi tillsammans kan bedöma om vi behöver skicka ut en elektriker till platsen. Därefter går det snabbt, vi har som mål att vara ute hos dig inom timmen men ofta går det snabbare än så.

Använd ROT-Avdraget

När vi är klara hjälper vi gärna dig med ROT-avdraget. Vi sköter kontakten med myndigheterna och hjälper dig genom hela processen.

Försäkrad eljour i Sollentuna

För din trygghets skull är alla våra arbeten försäkrade och alla våra elektriker är certifierade.
RECO OMDÖMEN
ELEKTRIKER INFO

Planerade elarbeten på dagtid

Få hjälp med allt från lampor som inte fungerar eller säkringar som löser ut. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom el?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med elinstallation? Trasig varmvattenberedare? Våra elektriker hjälper er med det mesta inom el. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Elektriker dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta elektriska problem! Ring oss 010-480 86 40

Ingen el hemma, säkringar går är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7