JOUR ELEKTRIKER

24H ELJOUR

Prisexempel 2 tim: Från 2.660:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

EL-JOUR – AKUT ELEKTRIKER I SOLNA

Jour Elektriker i solna
– Akut eljour

Behöver du en elektriker snabbt? Tveka inte att höra av dig, ibland kan vi hjälpa till direkt i telefonen! Vi arbetar i hela Stockholm och våra certifierade och proffsiga elektriker är på plats hos dig i Solna på under timmen. Vår eljour är öppen dygnet runt och kan hjälpa dig med alla möjliga olika sorters akuta elfel. Vi är snabbt på plats och alla våra arbeten håller både hög kvalitet och är försäkrade. Vi hjälper också till vid icke brådskande ärenden och planerar då in jobbet under ordinarie arbetstid.

Jour elektriker Solna Akut El-jour Solna Elektriker Solna

jour elektriker stockholm & göteborg

TRYGG ELJOUR I SOLNA

När elen går behövs någon som både är snabbt på plats och som utför ett säkert jobb, låt oss på JourAB hjälpa till! Vår personal guidar dig igenom processen och svarar i vår växel dygnet runt. När vår elektriker sedan är på plats kan du vara trygg med att vi endast arbetar med certifierande elektriker och att alla arbeten vi utför är försäkrade.

SNABB ELJOUR I SOLNA

Det är få saker som kan ställa vardagen uppochner så som ett elfel kan. Vad händer med maten i frysen? Hur blir det med gästerna som skulle komma? Ingen fara, våra elektriker har sett det mesta och är på plats inom en timme oavsett hur mycket klockan är – vi är bara ett telefonsamtal bort.

Sänkta kostnader med ROT-avdraget

När du använder dig av våra eltjänster kan du använda ROT-avdraget, och för att göra allt så smidigt som möjligt sköter vi även kontakten med Skatteverket.

Försäkrade el-arbeten

För att ge maximal trygghet åt våra kunder är alla våra elektriker certifierade och alla våra jobb är försäkrade.
RECO OMDÖMEN
ELEKTRIKER INFO

Planerade elarbeten på dagtid

Få hjälp med allt från lampor som inte fungerar eller säkringar som löser ut. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom el?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med elinstallation? Trasig varmvattenberedare? Våra elektriker hjälper er med det mesta inom el. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Elektriker dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta elektriska problem! Ring oss 010-480 86 40

Ingen el hemma, säkringar går är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7