JOUR ELEKTRIKER

24H ELJOUR

Prisexempel 2 tim: Från 2.660:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

EL-JOUR – AKUT ELEKTRIKER I TÄBY

Jour Elektriker i Täby – Akut eljjour

Behöver du elektriker i Täby snabbt? Våra certifierade elektriker är på plats hos dig under timmen och kan hjälpa dig med alla möjliga sorters akuta elfel. Hör av dig, ibland kan vi hjälpa till direkt i telefonen! Alla jobb vi utför håller hög kvalité och är försäkrade, vi hjälper dig dessutom gärna med ROT-avdraget efter att vi löst ditt problem. Vi hjälper även till vid icke akuta ärenden men planerar då in ditt jobb under ordinarie arbetstid.

Jour elektriker Täby Akut eljour Täby Elektriker Täby

jour elektriker stockholm & göteborg

TRYGG ELJOUR I TÄBY MED JOURAB

När elen gått är det viktigt med en pålitlig firma som är snabbt på plats och löser ditt problem på ett effektivt, säkert sätt. Vår växel är öppen dygnet runt och guidar dig från start till löst problem. I somliga fall kan det behövas ytterligare assistans för att lösa ditt problem. Då skickar vi genast ut en certifierad jourelektriker för att hjälpa till.

SNABB ELJOUR I TÄBY

Vi om några vet hur ett elfel kan ställa till det i vardagen och att det viktigt att agera snabbt. Därför har vi som mål att vara ute hos dig inom en timme för att lösa ditt problem. Efter år av akuta insatser åt otaliga Täbybor kan vi konstatera att det är ett mål som vi är duktiga på att nå. Vad klockan än är så är vi bara ett telefonsamtal bort – vänd dig till proffsen och ring oss på en gång!

Nyttja ROT-avdraget med oss

När du använder våra tjänster inom el har du rätt till att göra ett ROT-avdrag. Vi har koll på regelverket och hjälper dig gärna med hela processen

Försäkrade el-arbeten i Täby

För att ge våra kunder maximal trygghet är alla våra elektriker certifierade och alla jobb vi utför är försäkrade
RECO OMDÖMEN
ELEKTRIKER INFO

Planerade elarbeten på dagtid

Få hjälp med allt från lampor som inte fungerar eller säkringar som löser ut. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom el?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med elinstallation? Trasig varmvattenberedare? Våra elektriker hjälper er med det mesta inom el. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Elektriker dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta elektriska problem! Ring oss 010-480 86 40

Ingen el hemma, säkringar går är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7