JOUR ELEKTRIKER

24H ELJOUR

Prisexempel 2 tim: Från 2.660:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

EL-JOUR – AKUT ELEKTRIKER I TYRESÖ

Jour Elektriker I Tyresö – Akut Eljour

Behöver du akut hjälp av elektriker i Tyresö? Lugn, våra elektriker är snabbt på plats och kan hjälpa dig med alla typer av elfel. Våra jobb är försäkrade, håller hög kvalitet och vi arbetar endast med certifierade elektriker med hög kunskapsnivå. En stor styrka i vår tjänst är vår snabba service, men ibland kan vi även hjälpa till direkt i telefonen. Vi är på plats hos dig i Tyresö på under timmen. När vårt arbete är klart och elfelet är löst hjälper vi dig gärna med ROT-avdraget. Dessutom finns vi till ditt förfogande vid icke akuta ärenden. Vi planerar då in arbetet under ordinarie arbetstid.

Jour elektriker Tyresö Akut El-jour Tyresö Elektriker Tyresö

jour elektriker stockholm & göteborg

TRYGG ELJOUR I TYRESÖ

Få saker kan ställa till det i vardagen som ett elfel. Och ofta leder det snabbt till fler problem om det inte åtgärdas snabbt. Vi vet vikten av att kvickt vara på plats med behöriga och kunniga elektriker för att lösa situationen. Dessutom, eftersom vårt utförande håller hög kvalitet så är alla våra arbeten försäkrade.

SNABB ELJOUR I TYRESÖ

Du kan ringa oss oavsett vad klockan är och snabbt få hjälp – vår växel är öppen dygnet runt. När du ringer till oss får du prata med kunnig personal som tillsammans med dig tar reda på om vi behöver skicka ut en certifierad elektriker. Vårt mål är alltid att vara på plats hos dig i Tyresö på under timmen, men ofta är vi ännu snabbare.

Vi hjälper till med ROT-avdraget

När vi är klara hjälper vi dig gärna med ROT-avdraget. Vi sköter hela processen och för gärna kontakten med myndigheterna.

Försäkrade el-arbeten i Tyresö

För största möjliga trygghet för våra kunder arbetar vi endast med certifierade elektriker och alla våra arbeten omfattas av försäkring.
RECO OMDÖMEN
ELEKTRIKER INFO

Planerade elarbeten på dagtid

Få hjälp med allt från lampor som inte fungerar eller säkringar som löser ut. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom el?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med elinstallation? Trasig varmvattenberedare? Våra elektriker hjälper er med det mesta inom el. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Elektriker dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta elektriska problem! Ring oss 010-480 86 40

Ingen el hemma, säkringar går är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7