JOUR RÖRMOKARE

24H VVS JOUR I STOCKHOLM

Prisexempel 2 tim: Från 2.450:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

VVS JOUR STOCKHOLM – VVS JOUR GÖTEBORG – VVS JOUR SÖDERMANLANDS LÄN

Jour RÖRMOKARE – VVS JOUR STOCKHOLM

Som jourhavande rörmokare löser vi akuta problem dygnet runt i Stockholm. Vare sig du har sprucket rör som läcker eller värmen från din varmvattenberedare inte är rätt kan du kontakta oss på vår vvs jour i Stockholm dygnet runt. Våra rörmokare har bred kompetens inom VVS och jobbar 24h. Med över 12.000 nöjda kunder och 3000 jour uppdrag inom VVS finns vi alltid redo. I vissa fall kan vi även hjälpa dig direkt i telefonen. Vi utför mer än 1500 jouruppdrag per år och har den erfarenhet som krävs för att lyckas med ditt uppdrag, så ring oss och låt oss hitta en lösning!

INTE BARA JOUR

Med över 12 000 utförda uppdrag är vi även en av Stockholms mest erfarna rörmokare för planerade arbeten. Vi hjälper dig gärna till vid icke akuta ärenden och planerar då in jobbet under vanlig arbetstid.

Jour rörmokare Stockholm  VVS Jour Stockholm Rörmokare Stockholm

jour rörmokare stockholm & göteborg

STOPP I AVLOPP JOUR STOCKHOLM

Vi rengör dina avloppsrör vid både akuta stopp och vid underhållsspolning. Genom att högtrycksspola ledningen rengör vi den effektivt och förebygger samtidigt framtida problem. I och med våra kombinerade spol- och saneringsbilar ger vi dig en helhetslösning, till exempel om oturen varit framme och du har ett avloppsstopp som medfört översvämning. Våra tekniker finns tillgängliga 24h om dygnet i hela Stockholm.

RÖRINSPEKTION JOUR STOCKHOLM

Med en rätt utförd rörinspektion kan vi på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt lokalisera akuta problem eller dokumentera en lednings kondition. Arbetet delas in i fyra olika kategorier och innefattar alltid ett inspektionsutlåtande samt protokoll med videoinspelning som våra JourAB tekniker lämnar. Vi utför rörinspektioner i hela Stockholm.

Utnyttja ROT-Avdraget

När du anlitar JourAB kan du utnyttja ROT-Avdraget för våra VVS-tjänster och du bokar en rörmokare i Stockholm genom oss. Processen med Skatteverket sköter vi.

Försäkrade rörmokare med jour

Försäkrade och certifierade rörmokare med jour i Stockholm. Alla våra JourAB rörmokare är försäkrade och godkända för att utföra VVS-arbeten och VVS jour.
RECO OMDÖMEN
RÖRMOKARE INFO

Planerade VVS arbeten på dagtid

Få hjälp med allt från stopp i avlopp till rördragningar av våra tekniker. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Rörmokare dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta VVS-problem! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7