JOUR RÖRMOKARE

24H VVS JOUR I TYRESÖ

Prisexempel 2 tim: Från 2.450:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

VVS JOUR STOCKHOLM – VVS JOUR GÖTEBORG – VVS JOUR SÖDERMANLANDS LÄN

Jour RÖRMOKARE – VVS JOUR TYRESÖ

Med vår hjälp får du bukt på ditt akuta VVS-problem – dygnet runt i Tyresö. Oavsett hur kritiskt ditt ärende är så ser vi till att hantera det med största möjliga noggrannhet och effektivitet. Över tiotusen nöjda kunder och tretusen jour-uppdrag intygar det. Tack vare våra kunniga rörmokare finns det alltid goda möjligheter att lösa ditt problem på ett smidigt sätt, antingen över telefon eller på plats hos dig. Om ditt ärende är mindre brådskande så planerar vi in en tid under ordinarie arbetstid.

Jour rörmokare Tyresö VVS Jour Tyresö

Jour rörmokare Tyresö | Akut VVS

STOPP I AVLOPP JOUR TYRESÖ

Genom att högtrycksspola dina rör löser vi upp akuta stopp. Vi kan även erbjuda underhållsspolning och pumpning vid översvämning. Hos oss får du en helhetslösning, våra mångsidiga spol- och saneringsbilar hanterar en rad olika uppdrag utan att behöva tillkalla ytterligare resurser. Vi finns tillgängliga under dygnets alla timmar i hela Tyresö.

RÖRINSPEKTION JOUR TYRESÖ

En rörinspektion ser till att du undviker att hamna i en potentiellt kostsam sits. Genom att noggrant se över rörens skick och funktion slipper du akuta problem framöver. Vi har arbetat med inspektion av rör i flera år och är därmed medvetna om vikten av ordentlig kontroll och dokumentation vid utförandet. Efter arbetet får du ett inspektionsutlåtande och ett protokoll med videomaterial. Våra tekniker är verksamma i hela Tyresö.

Utnyttja ROT-Avdraget

När du bokar en rörmokare genom oss kan du alltid ta del av ROT-avdraget. Det gäller alla våra VVS-tjänster i Tyresö. Vi tar hand om kontakten med Skatteverket.

Försäkrade rörmokare med jour

Med oss kan du vara säker på att VVS-arbetet i Tyresö utförs av auktoriserade och försäkrade rörmokare. Det gäller förstås både vid tjänster under ordinarie arbetstid som vid jour.
RECO OMDÖMEN
RÖRMOKARE INFO

Planerade VVS arbeten på dagtid

Få hjälp med allt från stopp i avlopp till rördragningar av våra tekniker. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Rörmokare dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta VVS-problem! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7