Fastpris installationerKampanjerwc-stol-kampanj

Fram till den sista Augusti kan du köpa Laufen wc-stolar till fantastiskt pris. Installation och produkt ingår, vi tar även hand om din gamla wc-stol så du slipper tänka på det.

Se vår pdf med erbjudandet bbb-kampanj-wc-laufen-pro-nordic. Ring oss på 010-480 86 40 eller använd formuläret på www.jourab.se för att boka din ny wc.

Om Laufen

Det här klassiska schweiziska märkets personlighet är en blandning av design, kvalitet och funktionalitet. LAUFEN är premiummärket inom ROCA-koncernen. Företaget är en världsledande tillverkare med globalt distributionsnät.

Företagets kärnkompetens är dess kunskap om tillverkning av hygienvaror. I 125 år har LAUFEN använt det äldsta formbara materialet vi känner till för att skapa nyskapande hygienprodukter i framstående anläggningar med legendarisk schweizisk precision. LAUFENs kunskap om badrummet som helhet kommer från vår kunskap om keramiktillverkning och sofistikerad design. Det som gör LAUFEN-produkter unika direkt är att den schweiziska designen kombinerar två stora designtrender: känslomässig italiensk design från söder och den nordiska traditionen med designprecision och tydlighet. Läs mer om Lafuen.