BOKA RÖRINSPEKTION

INGÅR 2H ARBETE

RÖRINSPEKTION STOCKHOLM – RÖRINSPEKTION GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

RÖRINSPEKTION GÖTEBORG

Råkar du återkommande ut för stopp i avloppet och är osäker på varför? Då är det högst lägligt med en rörinspektion. Genom att filma avloppet med högupplösta kameror tar vi reda på vad det är som orsakar stoppet. Därefter får du en fullständig rapport med bedömning av rörens skick och svar på vad som gått fel. Dessutom får du det inspelade materialet så att du själv kan se hur röret ser ut invändigt.

Är du i stället intresserad av en inspektion inför ombyggnad av rör och ledningar? Toppen. Vi hjälper dig gärna med ledningslokalisering inför framtagande av nya ritningar.

Rörinspektion Göteborg 

VARFÖR RÖRINSPEKTION

 • Få reda på orsaken till återkommande stopp
 • Inspektera skick på rören inför ombyggnation
 • Få visuellt material på exakt vad som är orsaken till stopp

RÖRINSPEKTION GÖTEBORG

Vår utrustning är modern och våra medarbetare är utbildade. Det krävs för att rörinspektionen ska gå rätt till och för att du ska få det du betalar för. Antingen bokar du rörinspektion i förebyggande syfte eller så kontaktar du oss när läget är akut. Vi finns tillgängliga oavsett hur brådskande det är. Är du osäker på hur skyndsamt ditt ärende är så blir du vägledd av våra trevliga medarbetare. Tillsammans gör vi en bedömning om en rörinspektion behöver genomföras.

Rörinspektion

LEDNINGSLOKALISERING

Saknar du ritningar över avloppssystemet? Såväl gamla som nya byggnader kan sakna de så viktiga ritningarna. Vi genomför ledningslokaliseringar och förser dig därefter med kompletta ritningar över avloppssystemet.

ROTBESKÄRNING

Ibland ställer naturen till problem för oss. Trädrötter som vuxit in i rörledningar är ett av de besvärligare i vår bransch. Som tur är finns det en lösning på detta, och vi bistår med den i hela Göteborg. Genom att utföra rotbeskärning så blir du kvitt problemet.

Tänk på att rötterna gärna gör återbesök i rören. Boka därför rotbeskärning regelbundet för att undvika akuta stopp i rören.

Utnyttja ROT-Avdraget

Våra VVS-tjänster i Göteborg omfattas av ROT-avdraget. Vi på Jourab tar hand om hela processen med Skatteverket.

Försäkrade rörmokare

Samtliga av våra VVS-montörer i Göteborg är försäkrade och certifierade inom de arbeten vi utför. Du kan känna dig trygg med oss.
RÖRINSPEKTION INFO

Återkommande stopp i avloppet?

Vi kan filma er rör invändigt med moderna kameror. Ring oss för mer information eller fyll i formuläret.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Dygnet runt filmning av avlopp

Med en rätt utförd rörinspektion kan vi på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt lokalisera akuta problem eller dokumentera en lednings kondition. Vi utför rörinspektioner i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län.

Vi är på plats inom 1h vid akuta VVS-problem! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7