BOKA RÖRINSPEKTION

INGÅR 2H ARBETE

RÖRINSPEKTION STOCKHOLM – RÖRINSPEKTION GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

RÖRINSPEKTION STOCKHOLM

Vi utför kamerainspektion/rörinspektion och filmar avlopp med högupplösta kameror för bästa resultat. Rörinspektioner med kamera utförs oftast vid återkommande stopp i avlopp där orsaken inte är klar. Att inspektera rören är ett effektivt sätt att hitta fel och skador som kan uppstått. Efter en utförd inspektion med kamera får du som kund en komplett rapport och filmen som visar dina rör och skicket invändigt. En inspektion kan även hjälpa till vid ombyggnad av rör och ledningar då vi utför ledningslokalisering för att ta fram nya ritningar.

Rörinspektion Stockholm

VARFÖR RÖRINSPEKTION

 • Om du får stopp i avloppet ofta men inte hittar orsaken kan en rörinspektion vara lämplig.
 • För att inspektera skick på rören invändigt vid tex ombyggnationer.
 • En filmning av avloppsledningar kan visa platsen där stopp eller problem uppkommit.

RÖRINSPEKTION STOCKHOLM

Våra tekniker står redo att åka ut på rörinspektion i hela Stockholm. De är utrustade med den moderna utrustning som krävs för jobbet och identifierar snabbt både problem som kan vara akuta eller som lurar runt hörnet om inte rätt insatser görs. När du ringer oss får du prata med utbildad och serviceinriktad personal som vägleder dig rätt i huruvida en rörinspektion behöver göras.

Rörinspektion

LEDNINGSLOKALISERING

Äldre fastigheter eller nya som är under uppbyggnad kan sakna ritningar för hur avloppet är draget. Vid dessa fall kan vi ta fram nya ritningar med hjälp av ledningslokalisering. Efter utfört arbete har du kompletta ritningar över avloppssystemet.

ROTBESKÄRNING

Träd och buskar som växer i närheten av avloppsledningar kan växa in i rören och skapa stors bekymmer. Vi utför rotbeskärning av dina avlopp.

Tänk på att rötterna kan växa tillbaks efter några år så det är rekommendera att göra regelbundna rotbeskärningar av dina avloppsrör med några års mellanrum. Vi står redo att hjälpa till i hela Stockholm!

Utnyttja ROT-Avdraget

När du anlitar JourAB kan du utnyttja ROT-Avdraget för våra VVS-tjänster och du bokar en rörmokare i Stockholm eller Göteborg genom oss. Processen med Skatteverket sköter vi .

Försäkrade rörmokare

Försäkrade och certifierade rörmokare i Stockholm och Göteborg. Alla våra JourAB rörmokare är försäkrade och godkända för att utföra VVS-arbeten.
RÖRINSPEKTION INFO

Återkommande stopp i avloppet?

Vi kan filma er rör invändigt med moderna kameror. Ring oss för mer information eller fyll i formuläret.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Dygnet runt filmning av avlopp

Med en rätt utförd rörinspektion kan vi på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt lokalisera akuta problem eller dokumentera en lednings kondition. Vi utför rörinspektioner i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län.

Vi är på plats inom 1h vid akuta VVS-problem! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7