SERVICEAVTAL

24H HJÄLP & RABATT

STOCKHOLM – GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

SERVICEAVTAL

INTRESSEANMÄLAN

SERVICEAVTAL

Till företag och bostadsrättsföreningar erbjuder vi serviceavtal. Med vårt serviceavtal kan ni känna er trygga att er värme och sanitet fungerar, 24h om dygnet. Skulle något hända är ni alltid prioriterade och vi är snabbt på plats både vid bokade arbeten eller akuta ärenden. Serviceavtal täcker även problem som uppstår utanför ordinarie arbetstid och är akuta.

VVS ELLER EL

Vi erbjuder serviceavtal både för driften av VVS och elen i fastigheter. Ni kan välja både och eller bara ett alternativ och vi anpassar alla avtal efter era förutsättningar och behov. Kontakta oss för mer information om serviceavtal.

Serviceavtal

PRIORITERING VID JOUR

Våra serviceavtal kunder har alltid prioritet vare sig det gäller jour ärenden eller planerade arbeten.

PERSONLIG KONTAKT

Med ett servicetal får ni en personlig kontakt som lär känna er fastighet och snabbt samt effektivt kan skicka ut rörmokare eller elektriker beroende på problemet.

SERVICEAVTAL INFO

Rabatterade priser

Få hjälp med allt från stopp i avlopp till rördragningar av våra tekniker. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Fyll i formuläret så återkommer vi med en kostnadsfri offert för serviceavtal skräddarsytt för er fastighet och era behov.

Rörmokare & elektriker dygnet runt vid akuta problem

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt. Som serviceavtal kunder har ni prioritet och förmånligare priser.

Vi är på plats inom 1h vid akuta VVS-problem! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT

Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

JOURAB TEKNIKER

Auktoriserade hantverkare

VÄLJ DATUM

Boka hantverkare när det passar

FAST PRIS

Flera tjänster med fast pris

JOUR DYGNET RUNT

Tillgängliga 24/7