BOKA SPOLBIL

INGÅR 2H & SERVICEBIL

Prisexempel 2 tim: Från 2.870:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

SPOLBIL STOCKHOLM – SPOLBIL GÖTEBORG – SPOLBIL SÖDERMANLANDS LÄN

SPOLBIL – STOPP I AVLOPP

STOCKHOLM

Har du stopp i avloppet eller annat problem med avlopp och stammar? Varje dag åker våra spolbilar runt i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län och löser olika  brådskande problem för våra kunder. Våra spolbilar använder hett vatten för att lösa besvärliga problem i avlopp och stammar. Avloppsledningar kan förr eller senare få beläggningar och slamma igen vilket gör det viktigt att se till att rören håller bra skick invändigt. Även föremål råkas ibland spolas ner.

Spolbil Stockholm Stopp i avloppet Stockholm

MILJÖVÄNLIG AVLOPPSRENSNING

Eftersom högtryck används är metoden både miljövänlig och skonsam mot rören och miljön. Ni kan boka spolbil både som planerat arbete och vid akuta tillfällen dygnet runt på jour. Vid behov av spolbil kan ROT utnyttjas om du som kund är berättigad vilket medför ett lägre pris.

STOPP I AVLOPPET STOCKHOLM

När du har problem med stopp i avloppet i Stockholm är vi snabbt på plats hos dig för att lösa problemet. Vi är oftast på plats hos kund under timmen och alla våra medarbetare är certifierade och har både kunskapen och utrustningen för att effektivt åtgärda stoppet i ditt avlopp. När du ringer oss gör vi tillsammans en bedömning om vi behöver skicka ut en spolbil för att lösa problemet.

Spolbil

SPOLBIL JOUR STOCKHOLM – ÖPPET 24H

Vi spolar allt från dagvattenledningar, avlopp till dräneringsrör dygnet runt 365 dagar om året. Vi är hos er inom 1h i hela Stockholm och löser era stopp i avlopp.

FÖRSÄKRING

Tänk på att om inte rör och stammar spolas regelbundet och exempelvis en översvämning uppstår till följd kan er försäkringspremie avsevärt höjas.

Utnyttja ROT-Avdraget

När du anlitar JourAB kan du utnyttja ROT-Avdraget för våra VVS-tjänster och du bokar en rörmokare i Stockholm eller Göteborg genom oss. Processen med Skatteverket sköter vi .

Försäkrad avloppsrensning

Försäkrade spolbilsarbeten i Stockholm och Göteborg. Alla våra medarbetare är försäkrade och godkända för att utföra arbetet.
SPOLBIL INFO

Planerade VVS arbeten på dagtid

Få hjälp med allt från stopp i avlopp till rördragningar av våra tekniker. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Spolbil dygnet runt

Våra spolbilar finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta stopp i avloppen! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

OFFERT FÖR SPOLBIL - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7