BOKA SPOLBIL

INGÅR 2H & SERVICEBIL

STOCKHOLM – GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

SPOLBIL

2870kr

med ROT-Avdrag

*pris avser planerat arbete dagtid

SPOLBIL

Varje dag åker våra spolbilar runt i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län och löser olika problem med avlopp och stammar. Våra spolbilar använder hett vatten för att lösa besvärliga problem i avlopp och stammar. Avloppsledningar kan förr eller senare få beläggningar och slamma igen vilket gör det viktigt att se till att rören håller bra skick invändigt. Även föremål råkas ibland spolas ner.

MILJÖVÄNLIG AVLOPPSRENSNING

Eftersom högtryck används är metoden både miljövänlig och skonsam mot rören och miljön. Ni kan boka spolbil både som planerat arbete och vid akuta tillfällen dygnet runt på jour. Vid behov av spolbil kan ROT utnyttjas om du som kund är berättigad vilket medför ett lägre pris.

Spolbil

SPOLBIL JOUR

Vi spolar allt från dagvattenledningar, avlopp till dräneringsrör dygnet runt 365 dagar om året. Vi är hos er inom 1h och löser era stopp i avlopp.

FÖRSÄKRING

Tänk på att om inte rör och stammar spolas regelbundet och exempelvis en översvämning uppstår till följd kan er försäkringspremie avsevärt höjas.

SPOLBIL INFO

Planerade VVS arbeten på dagtid

Få hjälp med allt från stopp i avlopp till rördragningar av våra tekniker. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Spolbil dygnet runt

Våra spolbilar finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt.

Vi är på plats inom 1h vid akuta stopp i avloppen! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT

Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

JOURAB TEKNIKER

Auktoriserade hantverkare

VÄLJ DATUM

Boka hantverkare när det passar

FAST PRIS

Flera tjänster med fast pris

JOUR DYGNET RUNT

Tillgängliga 24/7