BOKA AVLOPPSSTOPP

INGÅR 2H & SERVICEBIL

Prisexempel 2 tim: Från 2.870:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

STOCKHOLM – GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

STOPP I AVLOPP GÖTEBORG

Hör du ett kluckande ljud från avloppet eller stannar vattnet i vasken kvar? Då gör du rätt i att kontakta oss. Även när läget är mindre akut kan det vara lägligt att genomföra en spolning i rören. Förbigår du stoppet så slipper du dels mödan som ett stopp innebär, dels kostnaden för att lösa det. Vi är verksamma under dygnets alla timmar för att rensa igenpluggade avlopp i Göteborg.

Stopp i avlopp Göteborg 

ÅTERKOMMANDE STOPP I AVLOPP

Är det dags att kontrollera stammarna och felsöka avloppet? Om du återkommande får stopp i avloppen trots att de underhålls regelbundet, ja, då är det dags. Boka en filminspektion med oss så kommer vi ut och tar en noggrann titt på dina rör. Vi genomför även en underhållsspolning om så önskas eller krävs.

AVLOPPSRENSNING

Många känner igen det, alla vill undvika det. Ljudet av ett kluckande avlopp innebär många gånger att det är dags för en lösgörande insats. Har du tur räcker det att hälla hett vatten i rören, men ofta behöver du tillkalla rörmokare. Orsaken till stoppet varierar så klart. Olika rör har olika syften och utsätts för olika missöden. En toalett kan plugga igen av en leksak, fel papper och tops. I köket är det ofta fetter från matlagningen som spelar boven i dramat.

Vi anpassar oss efter omständigheterna och gör inte jobbet större än det behöver vara. Vi arbetar effektivt och noggrant för att avloppet ska återfå full funktion.

 

HÖGTRYCKSSPOLNING

Vill du att vi löser stoppet med en miljösnäll metod? Då högtrycksspolar vi. Det innebär ett minst lika bra slutresultat som vid annan typ av avloppsspolning. Den stora skillnaden är att spolningen sker utan kemikalier.

Skulle stoppet av någon anledning återkomma efter högtrycksspolning så rekommenderar vi en inspektion. Det händer att trädrötter eller felaktigheter i rörstammen ligger bakom stoppet. För att upptäcka det krävs en gedigen kamerainspektion. Den beställer du enkelt genom oss.

Stopp i avlopp

STOPP I AVLOPP JOUR

Vi finns tillgängliga att lösa stopp i avlopp dygnet runt i hela Göteborg. Vid brådskande ärenden, ring oss på 010-480 86 40.

STÖRRE STOPP

Är du behov av en större insats så skickar vi en spolbil. Den rensar rören på ett effektivt och miljövänligt vis genom högtrycksspolning. Våra spolbilar finns redo i hela Göteborg och kommer farandes så fort olyckan är framme.

Utnyttja ROT-Avdraget

Du kan alltid nyttja avdraget för ROT-tjänster när du anlitar oss i Göteborg. Och när du gör det tar vi hand om kontakten med Skatteverket.

Försäkrade rörmokare

Alla rörmokare anslutna till oss på JourAB är försäkrade och certifierade. Du kan därmed vara säker på att våra arbeten alltid utförs av godkända VVS-montörer.
STOPP I AVLOPP INFO

Vad våra rörmokare kan göra

Få hjälp med allt från stopp i avlopp till rördragningar av våra tekniker. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS förutom stopp i avloppet. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Stopp i avloppet jour dygnet runt

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt. Vi löser alla sorters stopp och rensar avlopp 24h om dygnet.

Vi är på plats inom 1h vid akuta stopp i avlopp! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7