BOKA AVLOPPSSTOPP

INGÅR 2H & SERVICEBIL

Prisexempel 2 tim: Från 2.870:- efter ROT. Avser planerat arbete dagtid.

STOCKHOLM – GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

STOPP I AVLOPP STOCKHOLM

Vi löser stopp i avlopp snabbt och effektivt i Stockholm. Vi finns tillgängliga dygnet runt om ni behöver avloppsrensning. Den vanligaste orsaken till stopp i avloppet är att rören sätts igen av matrester och fetter som ligger kvar. Vanliga symptom är dålig avrinning i vask och att avloppen börjar klucka/låta. Alla avlopp behöver spolas från fetter och rester åtminstone vart femte år för att behålla ett bra vattenflöde.

Stopp i avlopp Stockholm ✓ 

ÅTERKOMMANDE STOPP I AVLOPP

Upplever du återkommande stopp trots att avloppet underhållsspolas med jämna mellanrum? Då är det hög tid att kontrollera stammarna och felsöka avloppet. Detta sker genom filminspektion. Boka gärna filminspektion tillsammans med underhållsspolning.

AVLOPPSRENSNING

När det börjar rinna långsamt eller klucka/gurgla i avloppet är detta ett varningstecken på att avloppet behöver rensas. Ibland så hjälper det att man spolar en tid med hett vatten. Är det tillexempel köksavloppet kan det vara fett från matlagning som är problemet.
Är det WC/badrum där stoppet sitter ska man i princip alltid högtrycksspola. Orsaken till stoppet kan vara många. Fel papper har använts, kanske en leksak som spolats ned.

Bor du i villa/radhus och vatten stiger upp ur golvbrunn i källaren är det oftast stopp på det utgående avloppet också detta något som kan rensas med högtrycksspolning.

Avloppsrensning Stockholm ✓ 

HÖGTRYCKSSPOLNING

Avloppsrensning med högtryck är en nyare metod som miljövänligt och snabbt löser alla sorters stopp i avloppen. Högtrycksspolning behöver utföras på ett varsamt sätt så inte avloppssystemet skadas och större problem behöver åtgärdas. Då endast hetvatten används behövs inga kemikalier vid rensningen.

Blir man inte av med stoppet efter en högtrycksspolning eller att stoppet återkommer inom kort kan det bero på felaktigheter i avloppsstammen eller t.ex rötter som växt in i avloppet. För att kunna åtgärda detta bör du beställa kamerainspektion.

Högtrycksspolning Stockholm ✓ 

Stopp i avlopp

STOPP I AVLOPP JOUR

Som jour rörmokare har vi öppet dygnet runt. Har du fått stopp i avloppet? Ring oss 010-480 86 40. Vi har rörmokare över hela Stockholm som jobbar 24h om dygnet när ni behöver akut hjälp med stopp i avlopp.

STÖRRE STOPP

Vid större stopp i avlopp eller stammar kan en spolbil behöva åka ut. Spolbilen rensar stopp med hett vatten och högtryck vilket är en miljövänlig metod. Vi har flera spolbilar rullande i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län. För att alltid va snabbt på plats vart än du som kund finns.

Utnyttja ROT-Avdraget

När du anlitar JourAB kan du utnyttja ROT-Avdraget för våra VVS-tjänster och du bokar en rörmokare i Stockholm genom oss. Processen med Skatteverket sköter vi .

Försäkrade rörmokare

Försäkrade och certifierade rörmokare i Stockholm. Alla våra JourAB rörmokare är försäkrade och godkända för att utföra VVS-arbeten.
STOPP I AVLOPP INFO

Vad våra rörmokare kan göra

Få hjälp med allt från stopp i avlopp till rördragningar av våra tekniker. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS förutom stopp i avloppet. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Stopp i avloppet jour dygnet runt

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt. Vi löser alla sorters stopp och rensar avlopp 24h om dygnet.

Vi är på plats inom 1h vid akuta stopp i avlopp! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT - RING VID BRÅDSKANDE ÄRENDEN

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7