BOKA AVLOPPSSTOPP

INGÅR 2H & SERVICEBIL

STOCKHOLM – GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

STOPP I AVLOPP

2870kr

med ROT-Avdrag

*pris avser planerat arbete dagtid

STOPP I AVLOPPET

Vi löser stopp i avlopp snabbt och effektivt i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län. Vi finns tillgängliga dygnet runt om ni behöver avloppsrensning. Den vanligaste orsaken till stopp i avloppet är att rören sätts igen av matrester och fetter som ligger kvar. Vanliga symptom är dålig avrinning i vask och att avloppen börjar klucka/låta. Alla avlopp behöver spolas från fetter och rester åtminstone vart femte år för att behålla ett bra vattenflöde.

ÅTERKOMMANDE STOPP I AVLOPPET

Upplever du återkommande stopp trots att avloppet underhållsspolas med jämna mellanrum? Då är det hög tid att kontrollera stammarna och felsöka avloppet. Detta sker genom filminspektion. Boka gärna filminspektion tillsammans med underhållsspolning.

AVLOPPSRENSNING

När det börjar rinna långsamt eller klucka/gurgla i avloppet är detta ett varningstecken på att avloppet behöver rensas. Ibland så hjälper det att man spolar en tid med hett vatten. Är det tillexempel köksavloppet kan det vara fett från matlagning som är problemet.
Är det WC/badrum där stoppet sitter ska man i princip alltid högtrycksspola. Orsaken till stoppet kan vara många. Fel papper har använts, kanske en leksak som spolats ned.

Bor du i villa/radhus och vatten stiger upp ur golvbrunn i källaren är det oftast stopp på det utgående avloppet också detta något som kan rensas med högtrycksspolning.

HÖGTRYCKSSPOLNING

Avloppsrensning med högtryck är en nyare metod som miljövänligt och snabbt löser alla sorters stopp i avloppen. Högtrycksspolning behöver utföras på ett varsamt sätt så inte avloppssystemet skadas och större problem behöver åtgärdas. Då endast hetvatten används behövs inga kemikalier vid rensningen.

Blir man inte av med stoppet efter en högtrycksspolning eller att stoppet återkommer inom kort kan det bero på felaktigheter i avloppsstammen eller t.ex rötter som växt in i avloppet. För att kunna åtgärda detta bör du beställa kamerainspektion.

Stopp i avlopp

STOPP I AVLOPP JOUR

Som jour rörmokare har vi öppet dygnet runt. Har du fått stopp i avloppet? Ring oss 010-480 86 40. Vi har rörmokare över hela Stockholm, Göteborg samt Södermanlands län som jobbar 24h om dygnet när ni behöver akut hjälp med stopp i avlopp.

STÖRRE STOPP

Vid större stopp i avlopp eller stammar kan en spolbil behöva åka ut. Spolbilen rensar stopp med hett vatten och högtryck vilket är en miljövänlig metod. Vi har flera spolbilar rullande i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län. För att alltid va snabbt på plats vart än du som kund finns.

STOPP I AVLOPP INFO

Vad våra rörmokare kan göra

Få hjälp med allt från stopp i avlopp till rördragningar av våra tekniker. Vi utför även installation av vitvaror som tex diskmaskiner och tvättmaskiner. Installation av varmvattenberedare till fast pris, service och reparation och mycket mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS förutom stopp i avloppet. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Stopp i avloppet jour dygnet runt

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt. Vi löser alla sorters stopp och rensar avlopp 24h om dygnet.

Vi är på plats inom 1h vid akuta stopp i avlopp! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT

Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

JOURAB TEKNIKER

Auktoriserade hantverkare

VÄLJ DATUM

Boka hantverkare när det passar

FAST PRIS

Flera tjänster med fast pris

JOUR DYGNET RUNT

Tillgängliga 24/7