VARMVATTENBEREDARE

INSTALLATION & SERVICE

STOCKHOLM – GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

VARMVATTENBEREDARE

FASTA PRISER

utnyttja ROT-Avdraget

BYTA VARMVATTENBEREDARE

Vi jobbar med alla stora märken på marknaden som säljer varmvattenberedare. Förutom att vi kan hjälpa dig dagtid med installation har vi även jour i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län som både kan reparera och installera en ny beredare direkt. Kontakta oss idag för komplett installation eller byte av gammal VVB till fast pris.

REPARATION & SERVICE AV VARMVATTENBEREDARE

JourAB kan hjälpa dig med både reparation och service av din befintliga varmvattenberedare. Eftersom en beredare oftast håller många år kan det vara dåligt eller inte alls gå att få tag i reservdelar. Vid dessa fall kan JourAB hjälpa dig montera en ny varmvattenberedare till fast pris.

VAD GÖR EN VARMVATTENBEREDARE

Varmvattenberedare ibland förkortat som vvb, är en apparat som används för att värma upp vatten som ska användas i hushåll till tvätt, bad, dusch och liknande. Vi erbjuder en rad olika varmvattenberedare i olika storlekar från kända och pålitliga tillverkare på den svenska marknaden som tex NIBE.

Varmvattenberedare

VAL AV MODELL

Varmvattenberedare finns i olika modeller som rostfri, koppar och emalj. Vilken modell du behöver beror på kvalitén på ditt vatten. Vid lågt pH-värde är rostfri eller emalj att föredra, medan koppar är bra vid höga pH-värden. Är du osäker på vilken modell du behöver eller storleken på din VVB kan du ringa oss så hjälper vi dig med allt från val av rätt modell till en komplett installation.

HUR STOR VVB BEHÖVER MAN

Storleken på beredaren beror på antalet personer som ska använda vatten, men normal- förbrukningen är följande:
Två vuxna, ett barn = 400 – 500 liter
Två vuxna, två barn = 500 – 650 liter
Förbrukningssiffror från NIBE

Är du osäker på vilken storlek du behöver på din varmvattenberedare? Ring oss 010-480 86 40 så hjälper vi dig.

VARMVATTENBEREDARE INFO

Ny eller gammal VVB

Vi installerar gör service och reparation av alla märken på marknaden. För installationer har vi fasta priser på flera olika modeller och olika märken. Ring oss så berättar vi mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Inget varmvatten hemma?

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt. Vi kan oftast byta eller reparera er VVB omgående.

Vi är på plats inom 1h vid akuta VVS-problem! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är. Läs mer om våra jour tjänster.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT

Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

JOURAB TEKNIKER

Auktoriserade hantverkare

VÄLJ DATUM

Boka hantverkare när det passar

FAST PRIS

Flera tjänster med fast pris

JOUR DYGNET RUNT

Tillgängliga 24/7