VARMVATTENBEREDARE

INSTALLATION & SERVICE

STOCKHOLM – GÖTEBORG – SÖDERMANLANDS LÄN

VARMVATTENBEREDARE STOCKHOLM & GÖTEBORG

Vi jobbar med alla stora märken på marknaden som säljer varmvattenberedare som tex NIBE och METRO THERM. Förutom att vi kan hjälpa dig dagtid med installation av vvb har vi även jour i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län som både kan reparera och installera en ny beredare direkt. Kontakta oss idag för komplett installation eller byte av gammal VVB till fast pris.

REPARATION & SERVICE AV VARMVATTENBEREDARE

JourAB kan hjälpa dig med både reparation och service av din befintliga varmvattenberedare. Eftersom en beredare oftast håller många år kan det vara dåligt eller inte alls gå att få tag i reservdelar. I dessa fall kan vi hjälpa er montera en ny varmvattenberedare till fast pris.

VAL AV MODELL

Varmvattenberedare finns i olika modeller som rostfri, koppar och emalj. Vilken modell du behöver beror på kvalitén på ditt vatten. Vid lågt pH-värde är rostfri eller emalj att föredra, medan koppar är bra vid höga pH-värden. Är du osäker på vilken modell du behöver eller storleken på din VVB kan du ringa oss så hjälper vi dig med allt från val av rätt modell till en komplett installation.

Varmvattenberedare installation och reperation

Utnyttja ROT-Avdraget

När du anlitar JourAB kan du utnyttja ROT-Avdraget för våra VVS-tjänster och du bokar en rörmokare i Stockholm eller Göteborg genom oss. Processen med Skatteverket sköter vi .

Försäkrade rörmokare

Försäkrade och certifierade rörmokare i Stockholm och Göteborg. Alla våra JourAB rörmokare är försäkrade och godkända för att utföra VVS-arbeten.
VARMVATTENBEREDARE INFO

Ny eller gammal VVB

Vi installerar gör service och reparation av alla märken på marknaden. För installationer har vi fasta priser på flera olika modeller och olika märken. Ring oss så berättar vi mer.

JourAB utför jobb åt privatpersoner, företag och BRF:er

 

Behöver ni hjälp med något annat inom VVS?

Ring oss på 010-480 86 40 vardagar mellan 07:00-16:00 eller fyll i formuläret för en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Hjälp med att byte en läckande kran? Trasig varmvattenberedare? Våra rörmokare hjälper er med det mesta inom VVS. Fyll i formuläret och beskriv vad ni önskar hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Inget varmvatten hemma?

Våra tekniker finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län dygnet runt. Vi kan oftast byta eller reparera er VVB omgående.

Vi är på plats inom 1h vid akuta VVS-problem! Ring oss 010-480 86 40

Rör som läcker, ingen värme eller stopp i avloppet är problem som måste lösas oavsett vilken tid på dygnet det är.

Fler frågor om vad vi gör eller hjälp med något annat? Se vår sida med vanliga frågor och svar.

KOSTNADSFRI OFFERT

  Genom att använda detta formulär accepterar du vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  JOURAB TEKNIKER

  Auktoriserade hantverkare

  VÄLJ DATUM

  Boka hantverkare när det passar

  FAST PRIS

  Flera tjänster med fast pris

  JOUR DYGNET RUNT

  Tillgängliga 24/7