Varmvattenberedare

Varmvattenberedare

Installation, service och reparation av varmvattenberedare utför vi i

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Södermanlands Län

 

Varmvattenberedare

Byta varmvattenberedare
Vi jobbar med alla stora märken på marknaden som säljer varmvattenberedare. Förutom att vi kan hjälpa dig dagtid med installation har vi även jour i Stockholm, Göteborg och Södermanlands Län som både kan reparera och installera en ny beredare direkt. Kontakta oss idag för komplett installation eller byte av gammal varmvattenberedare till fast pris.

Reparation och service av varmvattenberedare
JourAB kan hjälpa dig med både reparation och service av din befintliga varmvattenberedare. Eftersom en beredare oftast håller många år kan det vara dåligt eller inte alls gå att få tag i reservdelar. Vid dessa fall kan JourAB hjälpa dig montera en ny varmvattenberedare till fast pris.

Vad gör en varmvattenberedare
Varmvattenberedare, ibland förkortat som vvb, är en apparat som används för att värma upp vatten som ska användas i hushåll till tvätt, bad, dusch och liknande. JourAB erbjuder en rad olika varmvattenberedare från kända och pålitliga tillverkare på den svenska marknaden som tex NIBE.

Val av modell
Varmvattenberedare finns i olika modeller som rostfri, koppar och emalj. Vilken modell du behöver beror på kvalitén på ditt vatten. Vid lågt pH-värde är rostfri eller emalj att föredra, medan koppar är bra vid höga pH-värden. Är du osäker på vilken modell du behöver eller storleken på din varmvattenberedare kan du ringa oss så hjälper vi dig med allt från val av rätt modell till en komplett installation.

Hur stor beredare behöver man
Storleken på beredaren beror på antalet personer som ska använda vatten, men normal- förbrukningen är följande:
Två vuxna, ett barn = 400 – 500 liter
Två vuxna, två barn = 500 – 650 liter
Förbrukningssiffror från NIBE
Är du osäker på vilken storlek du behöver på din varmvattenberedare kan du ringa oss så hjälper vi dig.